enda

Ib Lønvang

(1933 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dyden går amok 1966 Assistent DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Stills DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Kameraoperatør, Stillfotograf DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Fotografassistent DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Stillfotograf DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Stillfotograf DK/Spillefilm
Han, hun, Dirch og Dario 1962 Stills DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Stills, Fotografassistent DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.