enda

Ib Mortensen

(1930 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Den blå æske 1987 Lys Tv-serie
Familien Fab 1985 Belysningsmester Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Belyser Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Belyser Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Lys Tv-serie
Kirkebakke boligby 1977 Lys Tv-serie
Sørøver Sally 1969 Lys Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.