enda

Ib Spang Olsen

(1921 - 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En lille film om nisser 2009 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Noget om Halfdan 2006 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det lille lokomotiv 2003 Fortæller, Tegninger DK/Kort fiktion
Regnen 2001 Fortæller, Tegner DK/Kort fiktion
Røgen 2001 Fortæller, Tegner DK/Kort fiktion
Hvordan vi fik vores naboer 1993 Manus DK/Kort fiktion
Verdens centrum - i Mayalandet 1992 Manus DK/Dokumentarfilm
Lille dreng på Østerbro - en film om by og barndom 1991 Speaker DK/Dokumentarfilm
Voksenfælden 1987 Instruktion DK/Kort fiktion
Torvet 1981 Produktionsdesign Tv-serie
Mariehønen 1974 Fortæller, Tegner, Producer DK/Kort fiktion
Gasværket 1971 Instruktion DK/Kort fiktion
Blæsten Fortæller, Tegner, Historie DK/Kort fiktion
Mosekonens bryg Fortæller, Tegner DK/Kort fiktion
Tårnuret Fortæller, Tegner DK/Kort fiktion
Halstørklædet Fortæller, Tegner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.