enda

Ib Steinaa

(1927 – 1987)

Tegner. Født 3/3 1927, død 22/3 1987 - 60 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Manus, Foley artist DK/Spillefilm
Robinson Columbus 1975 Instruktion, Manus, Produktion, Musik DK/Spillefilm
Mennesker imellem 1975 Animation DK/Eksperimentalfilm
Kruseduller 1969 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Julemærket 1965 Instruktion, Manus, Klip, Animation DK/Dokumentarfilm
Julemærket 1964 Instruktion, Manus, Animation, Klip DK/Reklamefilm
Andre folks børn 1958 Animation DK/Spillefilm
Vandet i jorden 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.