enda

Ib Thorup

(1941 – 1990)

Instruktør. Gift 1963-1974 med forfatteren Kirsten Thorup.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Capella 1987 Han DK/Kort fiktion
Helte dør aldrig 1976 Instruktion Tv-film
Spillet om Vesterbro 1973 Instruktion, Manus Tv-film
Hjemmearbejde 1973 Instruktion Tv-film
Hvornår dør Maria? 1972 Instruktion Tv-film
Borgerlig lykke 1971 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Frisørinden 1971 Instruktion Tv-film
Udsigt til i morgen 1970 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Olsen-banden på spanden 1969 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.