enda

Ice Cube

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fist Fight 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Barbershop 3 2016 Medvirkende U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 XXX/Darius Stone U/Spillefilm
Barbershop 2 2004 Calvin U/Spillefilm
Torque - hævn på to hjul 2004 Trey U/Spillefilm
Barbershop 2002 Calvin Palmer U/Spillefilm
Save the Last Dance 2001 Sang U/Spillefilm
Three Kings 1999 Chief Elgin U/Spillefilm
Anaconda 1997 Danny Rich U/Spillefilm
Higher learning - et spørgsmål om viden 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Boyz N the Hood 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.