enda

Ida Åkerstrøm Knudsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Babylebbe 2019 Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
The Boy in the Ocean 2016 Manuskript, Producer DK/Kort fiktion
Mordene på Katarina 2015 Body double (L. Christensen), Runner DK/Kort fiktion
Ude af takt 2013 Manuskript DK/Kort fiktion
I en kokos nøddeskal 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Eleven 2012 Manusassistance DK/Kort fiktion
Three Doors 2011 Manuskript, Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.