enda

Ida Marie Harder Jeppesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Secret Society of Fine Arts 2012 Producer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Produktionsleder (Kenya) DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Line producer DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Produktionsleder, Produktionskoordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.