enda

Ida Random

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Delivery Man 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
People like us 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Venskab med fryns 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fast & Furious 4 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Næsten helt perfekt - Spanglish 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Edderkoppens spind 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
The postman 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The fan 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Wyatt Earp 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hoffa 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hus-hjæælp... 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Transit til himlen 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rain Man 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Who's that girl 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Smid mor af toget 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dig og mig 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Silverado 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forældre - nej tak! 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frances 1982 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.