enda

Ida Schnéekloth

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jesu Liv - 1. Jesu fødsel og barndom 1975 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
How to play municipality? 1972 Klip DK/Dokumentarfilm
Hos os i Bangladesh 1972 Klipper DK/Dokumentarfilm
Hos os i Tanzania 1972 Klipper DK/Dokumentarfilm
Hos os i Jordan 1972 Klipper DK/Dokumentarfilm
Black-out 1970 Klip DK/Spillefilm
Farlig sommer 1969 Klip DK/Spillefilm
Krageungerne 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
at alle må blive ét 1968 Klipper U/Dokumentarfilm
Island 1967 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.