enda

Igor August Svideniouk Egholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Alexander Wagner Tv-serie
Dronning for en dag 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hemmeligheden 2012 Plet DK/Spillefilm
Hemmeligheden 1:4 2012 Plet Tv-serie
Hemmeligheden 3:4 2012 Plet Tv-serie
Hemmeligheden 2:4 2012 Plet Tv-serie
Hemmeligheden 4:4 2012 Plet Tv-serie
Julestjerner 2012 Bob Tv-serie
Far 2012 Sønnen DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Jaymz DK/Kort fiktion
Sangen 2009 Sebastian DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Tobias Borg Tv-serie
Headhunter 2009 Jacob DK/Spillefilm
Løgnhalsen 2007 Medvirkende Tv-serie
Vi der blev tilbage 2007 Fortæller & Adams stemme DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.