enda

Igor Radosavljevic

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alting bliver godt igen 2010 Ali DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Said Bilal Tv-serie
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
I hendes hænder 2006 Musik DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Komponist DK/Kort fiktion
2 minutter 2002 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.