enda

Ilan Eshkeri

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Give it a Year 2013 Musik U/Spillefilm
Johnny English - født på ny 2011 Musik U/Spillefilm
Blitz 2011 Musik U/Spillefilm
Kick-Ass 2010 Musik U/Spillefilm
Kevin Lewis' The Kid 2010 Musik U/Spillefilm
The Young Victoria 2009 Musik U/Spillefilm
Ninja assassin 2009 Musik U/Spillefilm
Hannibal Rising 2007 Musik U/Spillefilm
Stardust 2007 Musik U/Spillefilm
Strenght and Honour 2007 Komponist U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.