enda

Ilja Jonbak Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dear Wendy 2005 Special effects DK/Spillefilm
Vares: Private Eye 2004 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Special effects-tekniker U/Spillefilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Special effects U/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Special effects DK/Spillefilm
Søen 1999 Special effects U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Special effects U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.