enda

Ilse Schoutteten

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Stills DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Stillfotograf DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Stills DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Stills DK/Spillefilm
Min bedste fjende 2010 Stills DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Stills DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Stills DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.