enda

Ine Urheim

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Episodeforfatter Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Sume - Lyden af en revolution 2014 Manuskript DK/Dokumentarfilm
A-klassen 2012 Manuskonsulent Tv-serie
Profetia 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Isas stepz 2008 Manus Tv-serie
Under bæltestedet 2006 Manus DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Manus DK/Kort fiktion
Marbella 2000 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.