enda

Inga Landgré

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gud, lugt og hende 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Brødrene Mozart 1986 Medvirkende U/Spillefilm
En skør borgmester 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Soldat bom 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Moderhjertet 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.