enda

Inga Løfgren

(1913 – 1967)

Født 9/3 1913, død 26/9 1967 - 54 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spøgelsessonaten 1968 Portnerkonen Tv-film
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Nu vågner alle... 1962 Medvirkende Tv-film
Nu vågne alle 1962 Sygeplejerske Tv-film
Pigen og vandpytten 1958 Kostumier DK/Spillefilm
Lån mig din kone 1957 Fru Thomsen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.