enda

Inga Reim

(1904 - 1987)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klitgården 1985 Dagmar Nielsen Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Faderen 1974 Medvirkende Tv-film
Tænk på et tal 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Dame i rejseselskabet DK/Spillefilm
Weekend 1962 Fru Cornelius, frokostgæst DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Gæst i "Den store sejler" DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Tilskuer ved vejrhaneafsløring DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Konsulens sekretær DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.