enda

Inga Thessen

(1908 – 1987)

Dansk skuespillerinde. Gift første gang i 1929 med skuespilleren Helge Kjærulff-Schmidt, anden gang i 1934 med skuespilleren Henry Schmidt. Mor fra sit første ægteskab til instruktøren Palle Kjærulff-Schmidt (f. 1931).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Præsten i Vejlby 1960 Medvirkende Tv-film
Kriminalsagen Tove Andersen 1953 Fru Andersen DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Fru Eiberg DK/Spillefilm
Lyn-fotografen 1950 Helga Brun, fotograf fra "News Picture" DK/Spillefilm
Tante Cramers Testamente 1941 Inge, Pouls kone DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.