enda

Inge-Lise Langfeldt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
August Fools 2013 Klipper U/Spillefilm
Tatt av kvinnen 2007 Klip U/Spillefilm
Glasskår 2002 Klip U/Spillefilm
På sangens vinger 2002 Klip U/Dokumentarfilm
Elling 2001 Klip U/Spillefilm
Lakki 1992 Klip U/Spillefilm
Mindre end Anna 1991 Klip U/Kort fiktion
X 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.