enda

Ingeborg Bitter

(1872 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hans Kones Veninde 1919 Ranks ægteviede DK/Spillefilm
Studentmagersvenden 1919 Medvirkende DK/Kort fiktion
Prinsessens Tilbeder 1918 Baronesse Lembrowska, Feodoras hofdame DK/Spillefilm
Pigespejderen 1918 Medvirkende DK/Spillefilm
Den moderne Messalina 1914 Abbedissen DK/Spillefilm
Blodhævnen 1913 Abbedisse DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.