enda

Ingeborg Pehrson

(1886 – 1950)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min kone er uskyldig 1950 Togpassager DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Emilie, Husholderske DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Frk. Fallesen DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Johns husholderske, 'Karl', husholderske hos John DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Alvilda Mortensen DK/Spillefilm
Man elsker kun een Gang 1945 Fru Olsen DK/Spillefilm
Det bødes der for 1944 Pensionatsværtinden DK/Spillefilm
Familien Gelinde 1944 Kulmutter DK/Spillefilm
Biskoppen 1944 Mikkelsens kone DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Fru Nielsen DK/Spillefilm
Mordets melodi 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Krokonen DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Fru Hoffmann DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Madam Thøgersen DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Rengøringshjælp hos Peter DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Fru Ovesen DK/Spillefilm
En Søndag paa Amager 1941 Mikkelsens Husholderske DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 Sladrekone DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Fru Larsen DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Pensionatsværtinde DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Hugos tante DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Madam Poulsen DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Gamle Lise DK/Spillefilm
Under Byens Tage 1938 Fru Ulivarius DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Anna, Christensens tante DK/Spillefilm
Min Kone er Husar 1935 Stine, Stuepige DK/Spillefilm
Week-End 1935 Husholderske DK/Spillefilm
Flugten fra Millionerne 1934 4. tante DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Stine, stuepige DK/Spillefilm
Lille Dorrit 1924 Mrs. Clennam, Arthurs mor DK/Spillefilm
En Nat i København 1923 Fru Liliequist DK/Spillefilm
Den sidste af Slægten 1922 Inger, Oles kone DK/Spillefilm
Elverhøj 1917 Elisabeth Munk, Walkendorffs myndling DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.