enda

Ingeborg Skov

(1893 – 1990)

Skuespillerinde. Gift med skuespiller og teater- og biografdirektør Thorvald Larsen (1892-1992).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mit hjerte er i højlandet 1964 Medvirkende Tv-film
Hvis lille pige er du? 1963 Fru Thurøe DK/Spillefilm
Helle for Helene 1959 Professorinde de Witt DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Enkepastorinde Sartorius DK/Spillefilm
Arvingen 1954 Charlotte Kipping DK/Spillefilm
Fru Kristina 1917 Jeanne, onkelens datter DK/Spillefilm
En Forbryders Liv og Levned 1916 Elsie, Dernburgs datter DK/Spillefilm
Statens Kurér 1915 Bertha, gesandtens søster DK/Spillefilm
Det evige Had 1915 Asta DK/Spillefilm
Elskovsbarnet 1914 Carl, Karens søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.