enda

Ingemar Ejve

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kronvidnet 1989 Producer U/Spillefilm
Mio, min Mio 1987 Producer U/Spillefilm
Barnets ø 1980 Producer U/Spillefilm
Dobbelt forræderi 1977 Manus, Produktion, Klip U/Spillefilm
De svenske vildkatte 1974 Klip U/Spillefilm
Mig og dig 1969 Klip DK/Spillefilm
Jag älskar, du älsker 1968 Klip U/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Klip U/Spillefilm
Giftsnogen 1966 Klip U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Klip U/Spillefilm
Bryllupsnatten 1964 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.