enda

Ingemette Baun Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
No man's land 2000 Makeup DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Hår og makeup DK/Spillefilm
Manden fra dybet 1997 Makeup DK/Kort fiktion
Skæbnetimen 1997 Sminkeassistent, 2. unit DK/Kort fiktion
Belma 1996 Makeup DK/Spillefilm
Juletestamentet 1995 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.