enda

Inger Bagger

(1904 – 1990)

Skuespillerinde. Født 29/1 1904, død 10/6 1990. Datter af skuespillerparret Peter Jørgensen (1865-1942) og Valborg BAgger (1869-1943). Gift med skuespilleren og senere direktør for Bristolteatret Henry Theodor Schmidt (1896-1975).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyse udsigter 1976 Medvirkende Tv-film
En landsbydegns dagbog 1975 Moder Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Anne og Paul 1975 Frk. Ludvigsen Tv-film
Møblerne 1972 Den gamle kvinde Tv-film
Livsens ondskab 1972 Karen Thomsen Tv-serie
Pelikanen 1969 Medvirkende Tv-film
Sæson for Liza 1969 Fru Dieter Tv-serie
Der kom en soldat 1969 Guvernanten DK/Spillefilm
Woyzeck 1968 Bedstemor Tv-film
Alle mine sønner 1964 Kate Keller Tv-film
Gravkaffe 1963 Fru Reveroni Tv-film
Et mord 1960 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.