enda

Inger-Lise Gaarde

(1926 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kasimir og Karoline 1983 Den tykke dame Tv-film
Per 1975 Ekspedient DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Hotelgæst DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Jespersens kontordame DK/Spillefilm
Bordellet 1972 Anna, bordelmutter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.