enda

Ingolf Gabold

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Déjà Vu 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
First Movers 2013 Co-producent DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Executive producer Tv-serie
The killing 2011 Executive producer Tv-serie
Broen 1 2011 Executive producer Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Producer supervisor Tv-serie
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Stemme Tv-film
Bånd på livet 2000 Museumsgæst DK/Kort fiktion
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Goldwyn Tv-film
Denmark - You'll love it! 1979 Assistent DK/Dokumentarfilm
Carl Nielsen 1865-1931 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skytten 1977 Bjørn Falbe Møller, civilingeniør DK/Spillefilm
100.000 stumper vikingeskibe 1972 Musik DK/Dokumentarfilm
Vikingeskibene i Roskilde Fjord 1964 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.