enda

Per Ingolf Mannstaedt

(1941 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mors dag 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Eigil Knuth - billedhugger, forfatter, polarforsker 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Som vi så os selv - familiebilleder fra 50'erne 1998 Online DK/Dokumentarfilm
Mer' Matador 1998 ENG-lyd Tv-dokumentar
Hattens dronning 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Scener fra en hjemmefødsel 1992 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Christiania, du har mit hjerte 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Statens død 1990 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Brudstykker 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Velkommen til livet! 1988 Klip DK/Dokumentarfilm
Vi hører til - buskmenneskers møde med den vestlige civilisation 1988 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
En skæv virkelighed 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Liv eller død - et teknologisk valg 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tjernobyl efteråret 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nabo til Nordpolen 1985 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Handicapbilleder - en film om normalitet 1985 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Panik 1984 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Barluder 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Barsebäck (set fra Sverige) 1980 Klip, Produktionsleder U/Dokumentarfilm
Aussivik 77 1980 Klip, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Dansk energi 1978 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Frie sigøjnere 1977 Klip DK/Dokumentarfilm
Flere atomkraftværker 1976 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Detaljer fra den vesteuropæiske industrikultur 1976 Instruktion, Klip DK/Eksperimentalfilm
Inden vi vågner 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Den termiske mannequin 1975 Produktion DK/Dokumentarfilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvid mands sæd 1975 Producer DK/Dokumentarfilm
Offentlige filmværksteder 1974 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Fjernsynet sender underholdning 1974 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Prins Piwi 1974 Produktionsassistent, Rekvisitør DK/Spillefilm
So er Manna Hugsan 1973 Klip DK/Dokumentarfilm
Skrig Andreas 1973 Klip DK/Dokumentarfilm
Gæsterne 1972 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Tre piger og en gris 1972 Klip DK/Eksperimentalfilm
The Fight Between Industry and Poetry 1971 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Rekvisitør DK/Spillefilm
Panserkrydseren Potemkin 1925 Animation (2007-version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.