enda

Ingrid Bergman

(1915 - 1982)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fra marionetternes liv 1980 Producer Tv-film
Høstsonaten 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Mordet i Orient-ekspressen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Kaktusblomsten 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Indiskret 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Elena og Mændene 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Anastasia 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Angst 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Troldbunden 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Arch of Triumph 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Berygtet 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Intermezzo 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem ringer klokkerne for? 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Casablanca 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Jekyll and Mr. Hyde 1941 Medvirkende U/Spillefilm
En sjæl i skygge 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.