enda

Ingrid Langballe

(1900 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I Tyrens tegn 1974 Pastor Frydenhøjs kone DK/Spillefilm
Tintin og hajsøen 1972 Stemme U/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Uden en trævl 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Vred dame på museum DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Naboerne 1966 Fru Jensen DK/Spillefilm
Soyas tagsten 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Dame, der går til gymnastik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.