enda

Ingrid Matthiessen

(1914 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Livsens ondskab 1972 Frøken Reiersen Tv-serie
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Stemme Tv-film
Werner Holgersen 1972 Medvirkende Tv-film
Den korte dag er lang nok 1962 Medvirkende Tv-film
Det store Ansvar 1944 Karen-Marie DK/Spillefilm
Peter Andersen 1941 Agda, hushjælp hos Andersens DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Signe, Ægteparret Brasens Datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.