enda

Ingrid Thulin

(1929 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sensommerdage 1977 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Moses 1975 Medvirkende Tv-serie
En håndfuld kærlighed 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Hvisken og råb 1972 Medvirkende U/Spillefilm
De lange knives nat 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Ritualerne 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Natteleg 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Sekstet 1963 Elaine, forfatter DK/Spillefilm
Lys i mørket 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Stilheden 1962 Medvirkende U/Spillefilm
De fire ryttere 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Livets under 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Det sker i nat 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Kärleken segrar 1949 Margit Dahlman U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.