enda

Ingvar Hirdwall

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mænd der hader kvinder 2009 Dirch Frode U/Spillefilm
Miffo 2003 Karl Henrik U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Becks nabo DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Petras far DK/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Fors U/Spillefilm
Barnets ø 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Jomfrutro og dobbeltmoral 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.