enda

Ingvar Lundberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Heartstone 2017 ADR recording DK/Spillefilm
Virgin Mountain 2015 Lyddesign U/Spillefilm
Volcano 2012 Lyddesign U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Lyd U/Spillefilm
Anna 2009 Lydmix DK/Kort fiktion
Jar City 2006 Lydklipper U/Spillefilm
Niceland 2004 Re-recording mixer U/Spillefilm
101 Reykjavík 2000 Lydklipper U/Spillefilm
Djævelens ø 1996 Lydklipper U/Spillefilm
Cold fever 1995 Lydklipper U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.