enda

Ira Newborn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Høj skoleføring 1996 Musik U/Spillefilm
Høj pistolføring 33 1/3 - den ultimative fornærmelse 1994 Musik U/Spillefilm
Ace Ventura, detektiv 1993 Musik U/Spillefilm
Blod på tanden 1992 Musik U/Spillefilm
Høj pistolføring 2 1/2 1991 Musik U/Spillefilm
Karate mig her - karate mig der! 1990 Musik U/Spillefilm
Onkel Buck 1989 Musik U/Spillefilm
Høj pistolføring 1988 Musik U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Musik U/Spillefilm
Røvtur på 1. klasse 1987 Musik U/Spillefilm
En vild pjækkedag 1986 Musik U/Spillefilm
Tast mig, jeg er din 1985 Musik U/Spillefilm
Ud i natten 1984 Musik U/Spillefilm
Abefest for viderekommende 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.