enda

Irby Smith

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Herretur 1991 Producer U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Producer U/Spillefilm
Det skøre hold 1989 Producer U/Spillefilm
Sammenhold 1986 Instruktørassistent U/Spillefilm
Køreskolen 1985 Instruktørassistent U/Spillefilm
Storm 1982 Instruktørassistent U/Spillefilm
Alex og vildkatten 1976 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.