enda

Irene Hansen

(1935 – 2013)

Skuespillerinde. Født 4/8 1935 i Malmø, død 4/4 2013.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vagabonderne på Bakkegaarden 1958 Sofie DK/Spillefilm
Far til fire i byen 1956 Marianne DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Vera DK/Spillefilm
Far til fire i sneen 1954 Hotelgæst #1 DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Ekspeditrice i stormagasin DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Marianne, luftakrobat DK/Spillefilm
Far til fire 1953 Cyklist DK/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Adda, Lauritz' datterdatter DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Ung pige på Stormly DK/Spillefilm
Det gælder os alle 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.