enda

Irene Papas

(1926 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den skjulte hær 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Erendira 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Ørkenkrigens helte 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Den femte offensiv 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Drømmen om friheden 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Z 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Mafia-brødrene 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Zorba, grækeren 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.