enda

Irene Werner Stage

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alkymi - den hermetiske kunst 1996 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Dreams & dreams 1993 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Star-crossed lovers 1991 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Sangen om kirsebærtid 1990 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Gammeldansen 1989 Instruktion, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Kvindeforum - en smalfilm 1989 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Musen og dansepigen 1988 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Min skygge 1988 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Holografi 1987 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Driver dug, falder rim 1984 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Betagelse Q-Q 1984 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Sindbillede 1982 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Undine i Sydhavnen 1979 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Sirenerne 1978 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Smertens børn 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.