enda

Iris Mealor Olsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den lille grå traktor Fergie 2016 Grynet U/Spillefilm
Filmen om Radiserne 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Heartless 2 2015 Marie Ottman Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Litte Ditte Tv-serie
Hr. Peabody & Sherman 2014 Penny Peterson U/Spillefilm
Postmand Per - Filmen 2014 Lisa U/Spillefilm
Flammen og vattotten 2012 Vattotten DK/Kort fiktion
Ernest & Célestine 2012 Celestine U/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 Barn i teater DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.