enda

Irvin Kershner

(1923 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Imperiet slår igen 1997 Instruktion U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Instruktion U/Spillefilm
Never say never again 1983 Instruktion U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Instruktion U/Spillefilm
Øjne 1978 Instruktion U/Spillefilm
Lynaktion Entebbe 1976 Instruktion Tv-film
To spøjse spioner 1974 Instruktion U/Spillefilm
Dejlige heks 1972 Instruktion U/Spillefilm
Fidusmageren 1967 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.