enda

Isabella Rossellini

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er Ingrid 2015 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Filthy Gorgeous 2006 Medvirkende Tv-film
Roger Dodger 2002 Joyce U/Spillefilm
Don Quixote 2000 Medvirkende Tv-film
Frygtløs 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Dames galantes 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Utroskab 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Hårde drenge danser ikke 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Blue Velvet 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.