enda

Isabelle Adjani

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
La reine Margot 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Camille Claudel - en kvinde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Ishtar 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Subway 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den dødelige sommer 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Maria 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Nosferatu - Vampyren 1978 Medvirkende U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 The Player U/Spillefilm
I kærlighedens lænker 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.