enda

Isabelle Huppert

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stalker 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Happy End 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Souvenir 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Mrs. Hyde 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen i morgen 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Valley of Love 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Captive 2012 Thérèse Bourgoine U/Spillefilm
Amour 2012 Eva U/Spillefilm
Mondo lux - Die Bilderwelten des Werner Schroeter 2011 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Magtens rus 2006 Jeanne U/Spillefilm
Mig og min søster 2004 Martine U/Spillefilm
I Heart Huckabees 2004 Caterine Vauban U/Spillefilm
Ulvetider 2003 Anna U/Spillefilm
Pianisten 2001 Erika Kohut U/Spillefilm
8 kvinder - og et mord 2001 Augustine U/Spillefilm
Valgslægtskaber 1996 Carlotta U/Spillefilm
Ceremonien 1995 Jeanne U/Spillefilm
Amateur 1994 Isabelle U/Spillefilm
Adskillelsen 1994 Anne U/Spillefilm
Den sorte engel 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Vidnet i vinduet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Lena & Madeleine 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Passion 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Forellen 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Rent bord 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Loulou 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg elsker dig 1977 Medvirkende U/Spillefilm
En kvindelig læges dagbog 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.