enda

Ivan Maussion

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Intime betroelser 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manden fra toget 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pigen på broen 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
De latterlige 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frisøsens mand 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Monsieur Hire 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi kupper kasinoet 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.