enda

Ivan Reitman

(1946 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hitchcock 2012 Producer U/Spillefilm
Venskab med fryns 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Up in the air 2009 Producer U/Spillefilm
My super ex-girlfriend 2006 Instruktion U/Spillefilm
Evolution 2001 Instruktion U/Spillefilm
6 dage, 7 nætter 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Space jam 1996 Producer U/Spillefilm
Junior 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dave 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Stop! eller min mor skyder 1992 Producer U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Sikker sex? 1988 Executive producer U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Røven af 4. division - Extended Cut Version 1981 Instruktion
Røven af 4. division 1981 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Heavy metal 1981 Producent U/Spillefilm
Delta-Kliken 1978 Produktion U/Spillefilm
Ilse - Hundjævlen fra Sibirien 1977 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.