enda

Iwan Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alt for kvinden 1964 Scenograf DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Rekvisitør DK/Spillefilm
Støv for alle pengene 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frøken Nitouche 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Venus fra Vestø 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Weekend 1962 Regi DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.