enda

Jacek Petrycki

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Poste restante 2009 Foto U/Dokumentarfilm
For Gud, Putin og fædrelandet 2007 Foto U/Dokumentarfilm
Dalen 1999 Foto U/Dokumentarfilm
Konys hær 1997 Foto DK/Kort fiktion
Krzysztof Kieslowski - I'm So-So 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Europa, Europa 1991 Foto U/Spillefilm
Blind kærlighed 1984 Foto U/Spillefilm
Forhøret 1981 Foto U/Spillefilm
Feber 1980 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.